Etusivu ja ohjelma Markkinaluettelo Myyjille

Aineistoa myyjille:

-Alueen kartta (Tulossa)

Tervetuloa markkinoille Liminkaan!

Wanhan ajan maalaismarkkinat järjestetään 15.9. klo 10-15 Liminganportissa (Pitkäkoskentie, Liminka).

Myyjien ilmoittautuminen tästä.

Torikojut

Katettujen kojujen leveys on n. 3 metriä ja myyntitiskin leveys n. 50 cm. Noin puolet kojuista on varustettu myyntitiskin alapuolisella etuseinällä ja tiskin keskellä olevalla pylväällä. Nämä kojut voidaan jakaa kahdeksi puolikojuksi, jotka myydään erikseen.

Osa kojuista on ilman etuseinää, jolloin koko tiski voidaan ottaa pois tai siirtää kojun takareunaan (koju kuvassa oikealla). Kojua varattaessa voi esittää toiveen varustelusta.

Lisämaksullisia kojujen lisävarusteita ovat tuulelta ja sateelta suojaava taustapressu sekä myyjän nimikyltti, jonka saa itselle tapahtuman päätteeksi.

Kojuihin ei ole saatavilla sähköä.

Peräkärryalue

Tapahtumassa on tarjolla Myyntipaikkoja peräkärryille esim. kotipuutarhan satoa tai kirpputoritavaraa varten.

Telttapaikat

Oman teltan, myyntiauton tms. kanssa saapuville on varattu myös tilaa. Maksu metrihinnalla pisimmän sivun mukaan. Paikkojen syvyys max. 4 metriä.

Myyntipaikkojen hinnat
Myyntipaikkojen hinnat ilmoittautumislomakkeessa täällä.

Ohjeita myyjille
Kahvin ja makkaran myyntioikeudet on varattu, järjestäjä ei aseta muita rajoituksia myyntiartikkelien suhteen. Toive kuitenkin on, että markkinoilla myytäisiin pääasiassa perinteisiä vanhan ajan maalaismarkkinolle sopivia tuotteita. Erityisesti toivotaan paikallista syksyn satoa.

Ilmoittautuminen ja peruminen
Myyjien ilmoittautuminen tästä.
Ilmoittautuessa myyjä saa linkin, jonka kautta omaa ilmoittautumista voi muokata tai perua. Peruminen ennen laskun eräpäivää maksuton. Jos osallistuminen perutaan eräpäivän jälkeen, ei kojumaksua palauteta. Myyjä voi myydä paikkansa eteenpäin, kunhan siitä on sovittu järjestäjän kanssa.

Paikalliseen hyväntekeväisyyteen
Markkinajärjestäjänä toimii Lions Club Liminka-Lakeus, joka käyttää tämän tapahtuman tuoton syrjäytyneille nuorille tarjottavan toiminnan tukemiseen Limingan ja Lumijoen alueella.


Markkinakojuasioissa ota yhteys:
toimisto@wanhanajanjoulu.fi

Puhelinnumero(?)