Etusivu Myyjäluettelo Myyjille Yhteystiedot

 

Tervetuloa markkinoille Liminkaan!

Myyjät voivat varata puolikkaan, kokonaisen tai kaksi kokonaista myyntipaikkaa.

Torikojut

Katettujen kojujen leveys on n. 3 metriä ja myyntitiskin leveys n. 50 cm. Osa kojuista on varustettu myyntitiskin alapuolisella etuseinällä ja tiskin keskellä olevalla pylväällä (koju kuvassa vasemmalla). Nämä kojut voidaan jakaa kahdeksi puolikojuksi, jotka myydään erikseen.

Osa kojuista on ilman etuseinää, jolloin koko tiski voidaan ottaa pois tai siirtää esim. kojun takareunaan (koju kuvassa oikealla). Lisämaksusta kojuun saa taustapressun ja nimikyltin. Nimikyltin saa itselle tapahtuman päätteeksi.

Kojuhinnat

Torikojujen hinnat on kerrottu ilmoittautumislomakkeessa.

Ilmoittautuminen

Myyjien ilmoittautuminen on päättynyt ja kojujen pystytys alkanut. Peruutuspaikkoja voi kysellä paikan päällä tapahtuman alettua.

Ilmoittautumisen peruminen

Paikkavarauksen voi perua sähköpostitse Wanhan Ajan Joulun toimistoon (toimisto@wanhanajanjoulu.fi). Peruminen ennen laskun eräpäivää maksuton. Eräpäivän jälkeen peruttaessa palautettavasta kojumaksusta vähennetään toimistokulu 10 €. Jos osallistuminen perutaan alle viikko ennen tapahtumaa, ei kojumaksua palauteta. Myyjä voi myydä paikkansa eteenpäin, kunhan siitä on sovittu järjestäjän kanssa.

Paikalliseen hyväntekeväisyyteen

Markkinoiden järjestäjänä toimii Lions Club Liminka-Lakeus, joka käyttää tapahtuman tuoton hyväntekeväisystoimintaan Limingan ja Lumijoen alueella.

Tietosuojaseloste

Ajantasainen tietosuojaseloste.