Etusivu Myyjäluettelo Myyjille Yhteystiedot

Aineistoa myyjille:

Tiedote myyjille

Kartta markkina-alueesta

Tervetuloa markkinoille Liminkaan!

Totuttuun tapaan Wanhan Ajan Joulu järjestetään jälleen adventin aattona 2.12.2023 Limingan pappilan pihapiirissä.

Myyjien ilmoittautuminen on päättynyt!

Vasemmalta löydät ohjeita myyjille sekä alueen kartan jossa myyntipaikkojen numerot. Myyjien luettelo sivun yläreunan linkistä.

Torikojut

Katettujen kojujen leveys on n. 3 metriä ja myyntitiskin leveys n. 50 cm. Noin puolet kojuista on varustettu myyntitiskin alapuolisella etuseinällä ja tiskin keskellä olevalla pylväällä. Nämä kojut voidaan jakaa kahdeksi puolikojuksi, jotka myydään erikseen.

Osa kojuista on ilman etuseinää, jolloin koko tiski voidaan ottaa pois tai siirtää kojun takareunaan (koju kuvassa oikealla). Kojua varattaessa voi esittää toiveen varustelusta.

Lisämaksullisia kojujen lisävarusteita ovat tuulelta ja sateelta suojaava taustapressu sekä myyjän nimikyltti, jonka saa itselle tapahtuman päätteeksi.

Ulkomyyntipaikkohin on rajallisesti saatavilla sähköä. Sähköt tilanneet myyjät sijoitetaan max. 5 metrin päähän sähköpisteestä. Myyjällä pitää olla oma johto sähköpisteestä myyntipaikkaan. Johtojen ja sähkölaitteiden on oltava ulkokäyttöön tarkoitettuja. Virrankulutus enintään 10 ampeeria. Sähköä käyttäessä huomioi tapahtuman wanhan ajan teema, ei siis vilkkuvaloja tai karnevaalimusiikkia!.

Myyntipaikkojen hinnat
Myyntipaikkojen hinnat ilmoittautumislomakkeessa.

Ilmoittautuminen ja peruminen

Myyjien ilmoittautuminen on päättynyt.
Ilmoittautumisen voi perua linkistä, joka on sähköpostitse lähetetyssä ilmoittautumisvahvistuksessa. Peruminen ennen laskun eräpäivää maksuton. Eräpäivän jälkeen peruttaessa palautettavasta kojumaksusta vähennetään toimistokulu 10 €. Jos osallistuminen perutaan 22.11.2023 jälkeen, ei kojumaksua palauteta. Myyjä voi myydä paikkansa eteenpäin, kunhan siitä on sovittu järjestäjän kanssa.

Paikalliseen hyväntekeväisyyteen
Markkinajärjestäjänä toimii Lions Club Liminka-Lakeus, joka käyttää tapahtuman tuoton hyväntekeväisystoimintaan Limingan ja Lumijoen alueella.