Etusivu Myyjäluettelo Myyjille Yhteystiedot

Aineistoa myyjille:

1. kirje

2. kirje

Kartta markkina-alueesta

Tervetuloa markkinoille Liminkaan!

Totuttuun tapaan Wanhan Ajan Joulu järjestetään adventin aattona 2.12.2017 Limingan pappilan pihapiirissä.

Vasemmalta löydät alueen kartan.

.

Torikojut

Katettujen kojujen leveys on n. 3 metriä ja myyntitiskin leveys n. 50 cm. Noin puolet kojuista on varustettu myyntitiskin alapuolisella etuseinällä ja tiskin keskellä olevalla pylväällä. Nämä kojut voidaan jakaa kahdeksi puolikojuksi, jotka myydään erikseen.

Osa kojuista on ilman etuseinää, jolloin koko tiski voidaan ottaa pois tai siirtää kojun takareunaan (koju kuvassa oikealla). Kojua varattaessa voi esittää toiveen varustelusta.

Lisämaksullisia kojujen lisävarusteita ovat tuulelta ja sateelta suojaava taustapressu sekä myyjän nimikyltti, jonka saa itselle tapahtuman päätteeksi.

Kojuihin ei ole saatavilla sähköä.

Sisätori

Tapahtumassa on tarjolla rajallinen määrä sisätiloihin järjestettyjä myyntipöytiä. Pöydän koko n. 120x50 cm.

Telttapaikat

Oman teltan, myyntiauton tms. kanssa saapuville on varattu myös tilaa. Maksu metrihinnalla julkisivun leveyden mukaan. Paikkojen syvyys max. 5 metriä.

Ilmoittautuminen ja peruminen
Myyjien ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja voi kysyä sähköpostilla. Valitettavasti emme välttämättä enää ehdi vastaamaan kyselyihin.
Ilmoittautumisen peruminen sähköpostitse Wanhan Ajan Joulun toimistoon (toimisto@wanhanajanjoulu.fi). Jos osallistuminen perutaan 24.11.2017 jälkeen, ei kojumaksua palauteta. Myyjä voi myydä paikkansa eteenpäin, kunhan siitä on sovittu järjestäjän kanssa.

Paikalliseen hyväntekeväisyyteen
Markkinajärjestäjänä toimii Lions Club Liminka-Lakeus, joka käyttää tapahtuman tuoton hyväntekeväisystoimintaan Limingan ja Lumijoen alueella.