Etusivu Myyjäluettelo Myyjille Yhteystiedot

Aineistoa myyjille:

Tervetuloa markkinoille Liminkaan!

Totuttuun tapaan Wanhan Ajan Joulu järjestetään adventin aattona 30.11.2019 Limingan pappilan pihapiirissä.

Myyjien ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut. Ilmoittautumisesta kerrotaan syksyllä näillä sivuilla ja viimevuotisia myyjiä muistutetaan sähköpostitse.

Torikojut

Katettujen kojujen leveys on n. 3 metriä ja myyntitiskin leveys n. 50 cm. Noin puolet kojuista on varustettu myyntitiskin alapuolisella etuseinällä ja tiskin keskellä olevalla pylväällä. Nämä kojut voidaan jakaa kahdeksi puolikojuksi, jotka myydään erikseen.

Osa kojuista on ilman etuseinää, jolloin koko tiski voidaan ottaa pois tai siirtää kojun takareunaan (koju kuvassa oikealla). Kojua varattaessa voi esittää toiveen varustelusta.

Lisämaksullisia kojujen lisävarusteita ovat tuulelta ja sateelta suojaava taustapressu sekä myyjän nimikyltti, jonka saa itselle tapahtuman päätteeksi.

Ulkomyyntipaikkohin on rajallisesti saatavilla sähköä. Sähköt tilanneet myyjät sijoitetaan max. 5 metrin päähän sähköpisteestä. Myyjällä pitää olla oma johto sähköpisteestä myyntipaikkaan. Johtojen ja sähkölaitteiden on oltava ulkokäyttöön tarkoitettuja. Virrankulutus enintään 10 ampeeria. Sähköä käyttäessä huomioi tapahtuman wanhan ajan teema, ei siis vilkkuvaloja tai karnevaalimusiikkia!.

Sisätori

Tapahtumassa on tarjolla rajallinen määrä sisätiloihin järjestettyjä myyntipöytiä. Pöydän koko n. 120x50 cm.

Telttapaikat

Oman teltan, myyntiauton tms. kanssa saapuville on varattu myös tilaa. Maksu metrihinnalla julkisivun leveyden mukaan. Paikkojen syvyys max. 5 metriä.

Paikalliseen hyväntekeväisyyteen
Markkinajärjestäjänä toimii Lions Club Liminka-Lakeus, joka käyttää tapahtuman tuoton hyväntekeväisystoimintaan Limingan ja Lumijoen alueella.